Kedves Érdeklődők!

A CrewFindert azért hoztuk létre, hogy a filmiparban könnyen tudjon találkozni az, aki dolgozni szeretne azzal, aki embert keres. Tapasztalataink szerint, főként a „filmes csúcsidőszakban”, meglehetősen nehéz megtalálni a szabad és jó munkaerőt a piacon. A CrewFinder használatával ez a folyamat egyszerű és gyors.

A rendszerünk alapvetően két nagy részre oszlik. Az első a „Stábtagok”-é, ők azok, akik munkát szeretnének találni valamelyik produkcióban. A másik a felület azoknak szól, akik „Stábtagot keresnek”. Ők klasszikusan a részlegvezetők, best boy-ok, akiknek nap, mint nap az a dolga, hogy a szabad pozíciókra megtalálják a megfelelő, szabad munkaerőt.

Meglátásunk szerint e két szerep nem különválasztható, tehát aki ma stábtagot keres, az másnap könnyen lehet, hogy stábtag lesz, így őt érdeklik a szabad pozíciók.

Regisztrációnál minden felhasználó alapértelmezettként „Stábtag” lesz, ha azonban Te emellett stábtagot is keresel, akkor belépés után létre kell hoznod egy „Stábtag kereső” profilt is. Ez után ezen a felületen fogsz tudni munkákat létrehozni, pozíciókat meghirdetni, munkaerőt keresni és lefoglalni.

A CrewFinder használata teljesen ingyenes az első időszakban, hisz tudjuk, a rendszer nem hibátlan még, szeretnénk a Ti igényeitek alapján a végleges verziót megfejleszteni. A fejlesztési időszak lezárultával a regisztráció továbbra is ingyenes marad, tehát a „Stábtag” felület mindenki számára költségmentesen elérhető, azonban szándékaink szerint a „Stábtag keresési” funkció költségtérítés ellenében lesz elérhető.

Ahogy említettük a CrewFinder frissen bevezetett rendszerként tesztverzióban fut. A rendszer még nem tökéletes, ahhoz azonban, hogy azzá váljon a Ti segítségetekre is szükségünk van. Örömmel veszünk minden kommentet, javaslatot a rendszer működésével kapcsolatban az info@crewfinder.hu e-mail címen.

Reméljük Téged is hamarosan az aktív felhasználóink között üdvözölhetünk!