Crew Finder

A CrewFinder létrejöttének célja, hogy a filmipar résztvevői számára segítséget nyújtson a legprofibb, szabad szakemberek megtalálásában, mely tapasztalatink szerint nehézkes és időigényes folyamat. Szerencsére a filmgyártás az elmúlt időszakban csúcson pörög Magyarországon is. Ennek azonban velejárója, hogy rengeteg új ember kerül be a szakmánkba és új nyitott pozíciók jelennek meg egyik napról a másikra, hisz, mint tudjuk, a filmezésben egy állandó van, az pedig a változás.


A CrewFinder segítségével azonnal tudsz reagálni a produkciók igényeire, legyél akár stábtag kereső vagy stábtag. Szándékunk, hogy megkönnyítsük és felgyorsítsuk a folyamatot, amelyben létrejöhet egy stáb vagy betöltődhet egy beugrós pozíció.

Íme néhány szó rólunk:


Vilonya Norbert

Filmes pályafutásomat 2005-ben kezdtem, Set PA-ként. Az évek során, végigjártam a ranglétrát, és 2012-től már 2nd AD, illetve 1st AD-ként dolgoztam. Az elmúlt 14 évben volt szerencsém olyan produkciókban dolgozni, mint például The Terror, Force 2, Spy, Hercules, 47 Ronin, The Borgias.

Tapasztalatból tudom, hogy olykor milyen nehéz lehet a megfelelő munkatársak megtalálása, illetve, hogy mennyire időigényes is egy kompakt, jól működő stáb összeállítása, ezért döntöttem úgy, hogy belevágok egy olyan projektbe, amely megoldás nyújthat erre a problémára.


Boza András

Az évek során számos remek produkcióban volt lehetőségem dolgozni, többek közt az OTW, Ransom, The Terror vagy éppen a Genius Picasso. Ezeknek is köszönhetem azt a tapasztalatot, amit az elmúlt 7 évben szereztem. Jelenleg 2nd és 1st AD-ként dolgozom.

Volt lehetőségem bepillantást nyerni, hogy mire vagy kire van szüksége a stábtagoknak, produkciónak és hogy ezek milyen nehezen találkoznak. Elhatároztam, hogy létrehozunk egy rendszert, mely segít ennek megvalósulásában! Rengeteg tervünk és ötletünk van még a jövőre nézve, hiszen Magyarország mára nem csak kiváló kiszolgáló személyzetet képes adni a külföldi produkciók számára, hanem nívós magyar filmeket és díjakat is tudhatunk a magunkénak.